Little Miss Hungary versenyszabályzat

 LITTLE MISS HUNGARY GYERMEK SZÉPSÉG, MODELL  ÉS TEHETSÉGKUTATÓ VERSENY

Szervező: Kids Model Hungary Kft./Lili Kovács 06/30-9689870

 

RÉSZVÉTELI ÉS ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

Jelen okirat a szabályzat 2018.03.20. napjától hatályos rendelkezéseit tartalmazza.

Jelen szabályzat az „LITTLE MISS HUNGARY” (a továbbiakban: szépség ,modell és tehetségkutató verseny) történő részvétel feltételeit szabályozza.

A versenyen kizárólag e szabályzat elfogadásával és betartásával lehet részt venni.

 

 1. A verseny szervezője: Kids Model Hungary Kft./Lili Kovács Benjáminné

 

 1. A verseny jellege: Gyermek Szépség ,Modell és Tehetségkutató Verseny

 

 1. Kategóriák: Baby 1-3 év; Mini: 4-7 év, Little: 8-12 év; Teen: 13-16 év

 

 1. A verseny/Döntő helyszíne/Időpontja :Budapest, 2018.07.28.

    Mailen vagy telefonon történik a részletesebb tájékoztatás. 

 ( A szervező ,időpontokat és a helyszín változtatásának a jogát fenntartja.)

 

 

 1. A versenyre való jelentkezést regisztrációhoz kötött ,önkéntes hozzájáruláson alapul. Jelentkezési űrlap a www.littlemisshungary.hu weboldalon megtalálható .Mivel a verseny kiskorú gyermekeknek szól, a jelentkezést gyermeke nevében kizárólag a gyermek törvényes képviselője teheti meg a www.littlemisshungary.hu a „Jelentkezés” menüpont alatt ,Little Miss Hungary almenü választásával.

 

Mielőtt jelentkeznének ,kérem figyelmesen olvassák el  az ADATKEZELÉSI  TÁJÉKOZTATÓT és a VERSENY SZABÁLYZATÁT .

 

A jelentkezéssel a versenyző/törvényes képviselő büntetőjogi és polgári jogi felelőssége teljes tudatában kijelenti és elismeri, hogy az általa megadott személyes adatok a valóságnak mindenben megfelelnek ,az adatvédelmi tájékoztató és a verseny szabályzatát magára nézve kötelezőnek fogadta el.

A versenyző/törvényes képviselő jelen Adatvédelmi tájékoztató és Verseny szabályzata elfogadásával visszavonhatatlanul jelentkezik a Little Miss Hungary gyermekversenyre, későbbiekben nem lép vissza, erről lent található jognyilatkozatot tesz.

 

A Little Miss Hungary gyermekverseny ,Kids Model Hungary Kft./Lili Kovács Benjáminné szervezése alatt ,leadott nevezésemmel az alábbi nyilatkozatot teszem:

 

-Az www.littlemisshungary.hu weboldal jelentkezési felületen ,az  általam megadott és kitöltött adatok ,valós adatok. Az adatok megadása önkéntes, a szabad, befolyásolás mentes elhatározásomon alapszik.

-Az www.littlemisshungary.hu weboldal Adatkezelési tájékoztató elolvastam ,megértettem és elfogadtam.

– Az www.littlemisshungary.hu weboldal és a Little Miss Hungary Gyermek szépség ,modell és tehetségkutató verseny facebook oldalon található versenyszabályzatot ,a versenyen való részvétel feltételeként elfogadom ,ahogyan a versenyszervező által összeállított verseny menete/programok is.

– Vállalom hogy a Little Miss Hungary Gyermek szépség ,modell és tehetségkutató versennyel kapcsolatos valamennyi események (előválogatások ,fotózások ,középdöntő , döntő ,stb.) és egyéb promóciós rendezvényeken részt veszek.

 -Vállalom hogy méltóan viselkedek ,pontos időben jelenek meg ,verseny sikere érdekében cselekszek és nem mulasztok el egyik kötelező verseny eseményt sem.

-Elfogadom és tudomásul veszem, hogy többszöri igazolatlan hiányzás(hiányzás nagyon indokolt esetben jöhet szóban, hivatalos igazolás szükséges) vagy versenytől való visszalépés (előválogatón ,középdöntőn vagy döntőn nem jelenek meg ),akkor 100.000 Ft (azaz egyszázezer Ft) kötbér köteles vagyok fizetni.

-Hozzájárulok ,nyilatkozok képmás és hangfelvétel készítéséhez és felhasználásához a 2013. évi V. törvény 2:48 paragrafus alapján ,a verseny során készített fotók ,grafikák ,hangok és videofelvételek ,valamint ezek állóképei a Little Miss Hungary www.littlemisshungary.hu weboldalon, illetve a Little Miss Hungary hivatalos Facebook www.facebook.com/littlemisshungaryhivatalos/ oldalán nyilvánosságra kerüljenek, a verseny során készített fotók ,grafikák ,hangok és videofelvételek ,valamint ezek állóképei kapcsolatban  semmilyen igénnyel nem lépek fel.

-Vállalom ,hogy a verseny teljes ideje alatt betartom a szervező utasításait.

-Vállalom ,hogy a verseny színvonalához illően viselkedek , a versenyt szervezőkre ,támogatókra, a verseny zsűrijére nézve hátrányos kijelentést nem teszek ,hátrányos aktív  vagy passzív magatartás nem tanúsítok ,illetve nem alkalmazok ,a verseny szervezőjének szabályzatait betartom.

-Kijelentem ,hogy az eredményt ,a szavazást ,a zsűri döntési jogkörét nem kritizálom , annak eredményeit maradéktalanul elfogadom.

 

 1. A verseny menete és nevezésidíjak :

 

            6.a/ A verseny országos gyermek előválogatással kezdődik. Az előválogatások információk (pontos idő/helyszín ,stb. )a weboldalon, facebook oldalon, személyesen, telefonon vagy üzenetben történik. Minden jelentkezővel felveszük a kapcsolatot személyes egyeztetés céljából.

—–Előválogatási díj :10.000 Ft. (azaz tízezer) forint, összeg mely banki átutalással vagy befizetéssel fizethető a következő bankszámlára:

11745080-21060494 Kids Model Hungary Kft. (OTP Bank )

Közleményben kérem feltüntetni a versenyző keresztnevét és korát/előválogató(pl. Éva,4 éves- előválogató).

—–Előválogatóra előírt ruházati követelmény nincs! Mindenki a saját ízlése szerint öltözködik ,tisztán ,rendezetten. SMINK TILOS!!! (maximum apróbb, nem kívánt bőrhibák eltüntetésére való alapozó)                      

—–Az előválogatásokon résztvevő gyermekekről fényképek készülnek. 

A résztvevő gyermekek ,szülői/ törvényes képviselői hozzájárulnak nyilatkoznak képmás és hangfelvétel készítéséhez és felhasználásához a 2013. évi V. törvény 2:48 paragrafus alapján.

Az előválogatókon készülő képek ingyenesek.

Az előválogatásokon beválogatott gyermekek tovább versenyezhetnek a verseny középdöntőjén. Középdöntő pontos helyszíne és időpontját egyeztetés alatt van, minden érintettet időben fogjuk értesíteni.

——Még középdöntő megrendezése előtt ,a beválogatott gyermekek részt vehetnek egy verseny felkészítőtáboron. Nem kötelező, de ajánlott.

 

           6.b/Középdöntő részvételidíj:15.000 Ft. (azaz tizenötezer) forint, összeg mely banki átutalással vagy befizetéssel fizethető a következő bankszámlára:

OTP Bank ZRT.  11745080-21060494 Kids Model Hungary Kft.

Közleményben kérem feltüntetni a versenyző keresztnevét és korát/középdöntő (pl. Éva,4 éves- középdöntő).

—–Középdöntőre előírt ruházati követelmények:

                    Lányoknál :
1. kötelező hosszú alkalmi ruha, lehetőleg abroncsos és a hozzá illő lábbeli is.      

2. Magyaros öltözet.

                                          

                        Fiúknál :

1.öltöny, alkalmi cipő +nyakkendő (zakó vagy mellény ,fehér ing, sötét nadrág, fekete cipő, nyakkendő).

2.Magyaros öltözet.

 

—–A középdöntőn résztvevő gyermekekről fényképek készülnek.

A résztvevő gyermekek ,szülői/ törvényes képviselői hozzájárulnak nyilatkoznak képmás és hangfelvétel készítéséhez és felhasználásához a 2013. évi V. törvény 2:48 paragrafus alapján. A középdöntőn készülő képek ingyenesek.

A középdöntőn túl, döntőben továbbjutott versenyzők részt vesznek a Little Miss Hungary Gyermekverseny döntőjében . A továbbjutott versenyzők listája ,névvel és fényképpel közzétesszük a weboldalon és a facebook oldalunkon is.

www.littlemisshungary.hu

www.facebook.com/littlemisshungaryhivatalos/

A verseny/Középdöntő helyszíne/Időpontja: Budapest, 2018.06.23.

Mailen vagy telefonon történik a részletesebb tájékoztatás.

(A szervező ,időpontokat és a helyszín változtatásának a jogát fenntartja.)

 

 

      

            6.c/ Döntő részvételidíj:15.000 Ft. (azaz tizenötezer) forint, összeg mely banki átutalással vagy befizetéssel fizethető a következő bankszámlára:

OTP Bank ZRT.  11745080-21060494 Kids Model Hungary Kft.

Közleményben kérem feltüntetni a versenyző keresztnevét és korát/döntő (pl. Éva,4 éves-döntő).

—–Döntőre előírt ruházati követelmények:

                    Lányoknál :

1. kötelező hosszú alkalmi ruha, lehetőleg abroncsos és a hozzá illő lábbeli is.      

2. Magyaros öltözet.

3. Utcai fashion style ruházat( pl : bőr/farmerdzseki, feliratos felső, szűkszárú farmer vagy egyéb nadrág, szoknya, ruha, divatkellékek (sapka, kalap, kézi retikül, hátitáska, napszemüveg, hozzáillő lábbeli), rendezett, tiszta ruházat, rendezett külső és frizura. SMINK TILOS!!! (maximum apróbb, nem kívánt bőrhibák eltüntetésére való alapozó) (Külső fodrász és alapsminkes a helyszínen igénybe vehető díj ellenében.)

                                          

                    Fiúknál :

1.öltöny, alkalmi cipő +nyakkendő (zakó vagy mellény ,fehér ing, sötét nadrág, fekete cipő, nyakkendő).

2. Magyaros öltözet.

3. Utcai fashion style ruházat(pl: bőr/farmerdzseki, feliratos felső, szűkszárú farmer vagy egyéb nadrág, divatkellékek (hátitáska, napszemcsi) hozzáillő lábbeli, rendezett, tiszta ruházat. (Külső fodrász és alapsminkes a helyszínen igénybe vehető díj ellenében.)

 

 

—–A döntőn résztvevő gyermekekről fényképek készülnek.

A résztvevő gyermekek ,szülői/ törvényes képviselői hozzájárulnak nyilatkoznak képmás és hangfelvétel készítéséhez és felhasználásához a 2013. évi V. törvény 2:48 paragrafus alapján .A döntőn készülő képek ingyenesek.

 

A verseny/Döntő helyszíne/Időpontja :Budapest, 2018.07.28.

Mailen vagy telefonon történik a részletesebb tájékoztatást, minden érintettet időben fogjuk értesíteni.

( A szervező ,időpontokat és a helyszín változtatásának a jogát fenntartja.)

 

Döntő pontos helyszíne és időpontját egyeztetés alatt van, minden érintettet időben fogjuk értesíteni.

 

 1. A versenyre/előválogatóra jelentkezési határidő :2018.04.20.-ig

( A szervező ,időpontokat változtatásának a jogát fenntartja.)

 

 

 1. A szervező , jelentkezési időtartamát ,időpontokat és a helyszín változtatásának a jogát fenntartja.

 

 1. Azon versenyzőknek, tehetségeknek, akik önállóan készülnek produkció bemutatására (ének/tánc/próza/stb.), felhívom figyelmüket, hogy a kötelező ruházaton kívül, jelezzék felénk szereplési szándékot és hozzák el (többféle formátumban ,CD-én vagy pendrive-on) a fellépésük zenei alapját.

A szervező kizárja a felelősségét minden olyan igényért, követelésért, amely az esetleges műszaki-technikai vagy egyéb okokból történne.

A fellépési anyagok és a vele járó kötelezettségek kizárólag a versenyzőt terhelik. Amennyiben jogvédett zenei alapot használ, kérem jelezzen időben, hogy felkereshessük az illetékes hatóságot! Meg nem történte esetén, ebből fakadó következmények kizárólag a versenyzőt terhelik!

 

 1. Szervező, zsűritagok, résztvevők, vendégek, szülők és versenyzők tiszteletben tartása érdekében, a verseny alatt a versenyzőt kísérő szülő vagy családtag, barát, ismerős, köteles a kijelölt ülőhelyen tartózkodni. Események alatt telefonálni TILOS, a telefont maximum képek ,videó készítésére használhatják! Amennyiben az illető a leírtakat nem tartja be, a szervezőnek joga van kiküldeni a teremből, a hozzátartozó versenyző pedig kizárásra kerülhet!

 

 1. Döntő /Elismerések/ Főnyeremény/Tájékoztató szülő részére /További nyeremények /Nyereményekhez kötött feltételek

 

Little Miss & Mister Hungary Total Winner 2018-verseny totál győztese egy szerencsés lány vagy egy szerencsés fiú lesz!

 

11.a/Verseny és Little Miss Hungary /Elismerések/baby kategória:

 

Baby kategória esetén a következő lehetőségek  kínáljuk :

-A baby versenyzők édesanyák ölében vagy kézen fogva vonulhatnak fel a versenyen.

-A baby versenyzőknél ,kicsi korukra tekintettel a verseny időpontokat hozzájuk lesz igazítva ,korában fognak szerepelni mint a többi versenyzők.

A baby versenyzőknél, a bemutatkozásukat  a törvényes képviselőjük fogják előadni.

 

— Little Miss Hungary Grand Prix Supreme 2018 /baby korcsoport I helyezés

— Little Miss Hungary Grand Prixe Supreme Talent/baby korcsoport I helyezés

— Little Miss Hungary Grand Prix 2018 / baby II helyezés

— Little Miss Hungary Winner 2018 / baby III helyezés

 

Hercegnő elismerések:

—Little Miss Hungary Best Princess of the year 2018/ baby Hercegnő

—Little Miss Hungary Best Princess of the year 2018 1st Runner-up/ baby Hercegnő első udvarhölgye

—Little Miss Hungary Best Princess of the year 2018 2nd Runner-up/ baby Hercegnő második udvarhölgye

 

További elismerések:

—Little Miss Hungary  Star Kid 2018 /baby

—Little Miss Hungary  Különdíj 2018/baby

—Little Miss Hungary  Közönségdíj 2018/baby

—Little Miss Hungary  Legszebb Alkalmi Ruha 2018/baby

—Little Miss Hungary  Legszebb Magyaros Ruha 2018/baby

—Little Miss Hungary  Legszebb Utcai Ruha 2018/baby

 

Verseny és Little Mister Hungary Elismerések/baby:

 

—Little Mr.Hungary Grand Prix Supreme 2018/ baby korcsoport I helyezés

—Little Mr.Hungary  Grand Prixe Supreme Talent 2018/ baby korcsoport I helyezés

—Little Mr. Hungary Grand Prix 2018 / baby korcsoport II helyezés

—Little Mr. Hungary Winner 2018 / baby korcsoport III helyezés

 

Hercegi elismerések:

—Little Mr. Hungary Best Prince of the year 2018/ baby Herceg

—Little Mr. Hungary Best Prince of the year 2018 1st Runner-up/ baby Herceg első udvari lovagja

—Little Mr. Hungary Best Prince of the year 2018 1st Runner-up/ baby Herceg második udvari lovagja

 

További elismerések:

—Little Mr. Hungary  Star Kid 2018 /baby

—Little Mr. Hungary  Különdíj 2018/baby

—Little Mr. Hungary  Közönségdíj 2018/baby

—Little Mr. Hungary  Legszebb Alkalmi Ruha 2018/baby

—Little Mr. Hungary  Legszebb Magyaros Ruha 2018/baby

—Little Mr. Hungary  Legszebb Utcai Ruha 2018/baby

 

11.b/Verseny és Little Miss Hungary Elismerések/mini:

 

— Little Miss Hungary Grand Prix Supreme 2018 /mini korcsoport I helyezés

— Little Miss Hungary Grand Prixe Supreme Talent/ mini korcsoport I helyezés

— Little Miss Hungary Grand Prix 2018 / mini II helyezés

— Little Miss Hungary Winner 2018 / mini III helyezés

 

Hercegnő elismerések:

—Little Miss Hungary Best Princess of the year 2018/ mini  Hercegnő

—Little Miss Hungary Best Princess of the year 2018 1st Runner-up/ mini Hercegnő első udvarhölgye

—Little Miss Hungary Best Princess of the year 2018 2nd Runner-up/ mini Hercegnő második udvarhölgye

 

További elismerések:

—Little Miss Hungary  Star Kid 2018 / mini

—Little Miss Hungary  Különdíj 2018/ mini

—Little Miss Hungary  Közönségdíj 2018/ mini

—Little Miss Hungary  Legszebb Alkalmi Ruha 2018/ mini

—Little Miss Hungary  Legszebb Magyaros Ruha 2018/ mini

—Little Miss Hungary  Legszebb Utcai Ruha 2018/ mini

 

Verseny és Little Mister Hungary Elismerések/ mini:

 

—Little Mr.Hungary Grand Prix Supreme 2018/ mini korcsoport I helyezés

—Little Mr.Hungary  Grand Prixe Supreme Talent 2018/ mini korcsoport I helyezés

—Little Mr. Hungary Grand Prix 2018 / mini korcsoport II helyezés

—Little Mr. Hungary Winner 2018 / mini korcsoport III helyezés

 

Hercegi elismerések:

—Little Mr. Hungary Best Prince of the year 2018/ mini  Herceg

—Little Mr. Hungary Best Prince of the year 2018 1st Runner-up/ mini Herceg első udvari lovagja

—Little Mr. Hungary Best Prince of the year 2018 1st Runner-up/ mini Herceg második udvari lovagja

 

További elismerések:

—Little Mr. Hungary  Star Kid 2018 / mini

—Little Mr. Hungary  Különdíj 2018/ mini

—Little Mr. Hungary  Közönségdíj 2018/ mini

—Little Mr. Hungary  Legszebb Alkalmi Ruha 2018/ mini

—Little Mr. Hungary  Legszebb Magyaros Ruha 2018/ mini

—Little Mr. Hungary  Legszebb Utcai Ruha 2018/ mini

 

11.c/Verseny és Little Miss Hungary Elismerések/little:

 

— Little Miss Hungary Grand Prix Supreme 2018 / little korcsoport I helyezés

— Little Miss Hungary Grand Prixe Supreme Talent/ little korcsoport I helyezés

— Little Miss Hungary Grand Prix 2018 / little II helyezés

— Little Miss Hungary Winner 2018 / little III helyezés

 

Hercegnő elismerések:

—Little Miss Hungary Best Princess of the year 2018/ little  Hercegnő

—Little Miss Hungary Best Princess of the year 2018 1st Runner-up/ little Hercegnő első udvarhölgye

—Little Miss Hungary Best Princess of the year 2018 2nd Runner-up/ little Hercegnő második udvarhölgye

 

További elismerések:

—Little Miss Hungary  Star Kid 2018 / little

—Little Miss Hungary  Különdíj 2018/ little

—Little Miss Hungary  Közönségdíj 2018/ little

—Little Miss Hungary  Legszebb Alkalmi Ruha 2018/ little

—Little Miss Hungary  Legszebb Magyaros Ruha 2018/ little

—Little Miss Hungary  Legszebb Utcai Ruha 2018/ little

 

Verseny és Little Mister Hungary Elismerések/ little:

 

—Little Mr.Hungary Grand Prix Supreme 2018/ little korcsoport I helyezés

—Little Mr.Hungary  Grand Prixe Supreme Talent 2018/ little korcsoport I helyezés

—Little Mr. Hungary Grand Prix 2018 / little korcsoport II helyezés

—Little Mr. Hungary Winner 2018 / little korcsoport III helyezés

 

Hercegi elismerések:

—Little Mr. Hungary Best Prince of the year 2018/ little / Herceg

—Little Mr. Hungary Best Prince of the year 2018 1st Runner-up/ little Herceg első udvari lovagja

—Little Mr. Hungary Best Prince of the year 2018 1st Runner-up/ little Herceg második udvari lovagja

 

További elismerések:

—Little Mr. Hungary  Star Kid 2018 / little

—Little Mr. Hungary  Különdíj 2018/ little

—Little Mr. Hungary  Közönségdíj 2018/ little

—Little Mr. Hungary  Legszebb Alkalmi Ruha 2018/ little

—Little Mr. Hungary  Legszebb Magyaros Ruha 2018/ little

—Little Mr. Hungary  Legszebb Utcai Ruha 2018/ little

 

11.d/Verseny és Little Miss Hungary Elismerések/teen:

 

— Little Miss Hungary Grand Prix Supreme 2018 / teen korcsoport I helyezés

— Little Miss Hungary Grand Prixe Supreme Talent/ teen korcsoport I helyezés

— Little Miss Hungary Grand Prix 2018 / teen II helyezés

— Little Miss Hungary Winner 2018 / teen III helyezés

 

Hercegnő elismerések:

—Little Miss Hungary Best Princess of the year 2018/ teen  Hercegnő

—Little Miss Hungary Best Princess of the year 2018 1st Runner-up/ teen Hercegnő első udvarhölgy

—Little Miss Hungary Best Princess of the year 2018 2nd Runner-up/ teen Hercegnő második udvarhölgy

 

További elismerések:

—Little Miss Hungary  Star Kid 2018 / teen

—Little Miss Hungary  Különdíj 2018/ teen

—Little Miss Hungary  Közönségdíj 2018/ teen

—Little Miss Hungary  Legszebb Alkalmi Ruha 2018/ teen

—Little Miss Hungary  Legszebb Magyaros Ruha 2018/ teen

—Little Miss Hungary  Legszebb Utcai Ruha 2018/ teen

 

Verseny és Little Mister Hungary Elismerések/ teen:

 

—Little Mr.Hungary Grand Prix Supreme 2018/ teen korcsoport I helyezés

—Little Mr.Hungary  Grand Prixe Supreme Talent 2018/ teen korcsoport I helyezés

—Little Mr. Hungary Grand Prix 2018 / teen korcsoport II helyezés

—Little Mr. Hungary Winner 2018 / teen korcsoport III helyezés

 

Hercegi elismerések:

—Little Mr. Hungary Best Prince of the year 2018/ teen  Herceg

—Little Mr. Hungary Best Prince of the year 2018 1st Runner-up/ teen Herceg első udvari lovagja

—Little Mr. Hungary Best Prince of the year 2018 1st Runner-up/ teen Herceg második udvari lovagja

 

További elismerések:

—Little Mr. Hungary  Star Kid 2018 / teen

—Little Mr. Hungary  Különdíj 2018/ teen

—Little Mr. Hungary  Közönségdíj 2018/ teen

—Little Mr. Hungary  Legszebb Alkalmi Ruha 2018/ little

—Little Mr. Hungary  Legszebb Magyaros Ruha 2018/ teen

—Little Mr. Hungary  Legszebb Utcai Ruha 2018/ teen

 

11.e/ Főnyeremény: A Little Miss vagy Mister Hungary Total Győztese képviselheti Magyarországot Világversenyen, a nyertes versenyzőnek, külföldi versennyel kapcsolattal az összes költségei a Kids Model Hungary Kft. állja. (benevezési díj, szállás, ellátás.)

11.f/ Az utazási költségeket a versenyzőt terheli. Továbbá a versenyző kisérője(szülő)az utazás ,szállás ,ellátás, stb. költségeit kifizetéséről ő maga gondoskodik.

11.g/A verseny első tíz helyezettjének felkínáljuk a lehetőséget hogy nemzetközi versenyeken vegyenek részt. A nemzetközi verseny benevezési díját a Kids Model Hungary Kft. állja, viszont az utazás ,szállás ,ellátásról saját maguk kötelesek gondoskodni. Minden információt személyesen átadjuk és választási lehetőségekről önökre bízzuk.

11.h/Fent felsorolt felkínált nyeremények , korcsoporton ként min. 10 fő esetén  érvényesek. Kevesebb fő esetén ,az nyeremények százalékos arányban változhatnak. Szükség szerint korcsoportok összevonása előfordulhat. Minden változtatási jogot fenntartjuk !

11.i/További nyeremények: koronák, szépségszalagok, oklevelek, játékot ,kuponok ,egyéb ajándékok. ——-Minden résztvevő jutalomban részesül !

11.j/ A verseny nyereményeinek átvételére , a Döntő helyszínen történik személyesen, a kihirdetési napon.

 

12.A szervező nyilatkozatát:

 

A verseny tisztasága érdekében nem vehetnek részt versenyzőként a versenyben ,akik a verseny szervezésében résztvevő/közreműködő jogi személyek továbbá jogalanyisággal nem rendelkező szervezetek tagjai/alkalmazottai ,valamint a verseny szervezésében résztvevő/közreműködő magánszemélyek sem ,valamint ezen személyek hozzátartozói sem.

A szervező a jelen szabályzat rendelkezéseinek egyoldalú ,és azonnali hatályú módosítási jogát kifejezetten fenntatja .Jelen szabályzatban nem szabályozott kérdésekben ,a Magyarországon mindenkor  hatályos vonatkozó jogszabályok, így különösen a Polgári Törvénykönyvről szóló 1959.IV. törvénye , és a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992.évi LXIII. törvény rendelkezései az irányadók.

 

Köszönöm a megértésüket és az együttműködésüket is !

 

Kelt: Budapest, 2018.03.20.

Készítette: Kids Model Hungary Kft. /Lili Kovács Benjáminné 06-30-9689870

                    1152 Budapest, Szentmihályi út 167-169

                    lilikovács@kidsmodelhungarykft.com

                    info@littlemisshungary.hu