Kids Fashion Week Hungary 2018 esemény tájékoztató

Szabályzat és feltételek kifutó modell jelentkezése esetén,

 

Kids Fashion Week Hungary 2018 esemény  részvételi tájékoztatója, és feltételei.

 

Kedves jelentkező!

Amennyiben kedvet érzel a modellpálya iránt, csak nem tudod hogyan kezd el, ha érdekel a divat, a kifutó világa és az ami mögötte van, ha elmúltál 3 és még nem vagy 17 éves és szeretnéd megtanulni, hogyan “add el magad”, hogyan mozogj a kifutón/színpadon, hogyan viselkedj egy divateseményen, ha szeretnél sikeres, magabiztos lenni, vagy csak szeretnél egy jó csapatba tartozni, akkor jó helyen jársz!

Hogyan tovább?

Kérlek olvasd végig lépésről lépésre a kifutó modellé válási teendőket:

Első lépés : -kérlek olvasd el az adatvédelmi szabályzatunkat ,a tájékoztatót ,a kifutó modell jelentkezési szabályzatát és feltételeit.

 

Második lépés : miután elolvastad az adatvédelmi szabályzatunkat ,a tájékoztatót, a kifutó modell jelentkezési szabályzatát ,annak feltételeit és egyetértesz ott leírtakkal, jelentkezz kifutó modellnek!

 

Harmadik lépés: kifutó modell jelentkezéseddel, kifutó modell castingra való jelentkezésre jógosít.

Kifutó modell casting /válogatás ingyenes, viszont számolni kell egyszeri fizetendő adminisztrációs költséggel, összesen bruttó 2000 Ft.

Kifutó modell casting alatt ingyenes teszt képek készülnek. Az itt készült képek ügynökség tulajdonát fogják képezni. A kifutó modell castingon készült képekkel kapcsolatosan semmilyen igénnyel nem léphetnek fel. Sem polgári,sem hivatalos panasszal nem élhetnek semmilyen esetben, kérem ennek tudomásul vételét.

Opció: Szülő/törvényes képviselő kérésére, igény esetén, az itt készült képek megvásárolhatók bruttó 5000ft-ért. A képek letölthető formában vagy CD/Pendrive-on kerülnek átadásra.

Negyedik lépés: Várakozás a casting utáni születendő döntésről .

Kifutó modell casting napjától számított 48-72 órán belül, telefonon vagy mailen értesítjük, hogy a gyermek felvételt nyert az ügynökségnél vagy sem.

-A szerencsés  gyermeket aki felvételt nyert az ügynökségnél, Galéria menüpont alatt keresztnevével ellátott képével kerül feltöltésre ,továbbá a Kids Model Hungary Kft. és Lili Kovács által lentebb említett facebook oldalokon ,instagramon.

-Abban az esetben amikor a jelentkező gyermek nem nyert felvételt az ügynökségnél ,casting napjától számított 48-72 órán belül, telefonon vagy mailen felveszük a kapcsolatot a gyermek törvényes képviselőjével ,indoklás nélkül tudatjuk döntésünket. Ugyanakkor az adatbázisunkból végleges törlésre kerülnek a jelentkezéskor önkéntesen megadott összes személyes adatok/képek és casting alkalmával készült képek is.

Ötödik lépés:

Beválogatott gyermekek, kifutói modell képzésen kell hogy részt vegyenek. A képzés kötelező!

Ügynökségünknél megtanulhatod mindazt, amire szükséged lehet a kifutó modellkedéssel kapcsolatosan, így kicsivel később igazi kids kiképzett kifutó modellé válhatsz!

Nem okoz gondot, hogy a beválogatott gyermek amatőr vagy kezdő, a célunk, hogy minden gyermekből kihozzuk a maximumot és minden gyermek rátaláljon saját hozzáillő stílusára, a gyermek személyiségét és sajátos adottságait figyelembevéve tudjon érvényesülni, arra ügyelve hogy a sikerek mellett kiegyensúlyozott gyermekkora megmaradjon.

A mennyiség helyett mi a minőségre törekszünk, nagyobb hangsúlyt fektetve a személyre szabott, egyéni tanácsadásra és képességek fejlesztésére. Családias hangulatot részesítünk előnyben. Kiváló szakmai háttérrel, sokévi gyakorlattal, szépségipari és modelltapasztalattal rendelkező tagjaink segítenek Neked. Taníttatás mellett rengeteg tanáccsal látnak el. Továbbá, a színpadi és kifutói mozgáskultúra elsajátítása mellett megtanítanak a megfelelő illem elemek alkalmazásában, magabiztos kommunikációban és sikeres megjelenésben.

A kifutó modell jelöltek korát figyelembevéve a tervezett képzés tematikája a következő:
– helyes testtartás, testtartásjavítás

– járástechnikák, különböző kifutó/ színpadi mozgás/ koreográfiák

– testpózolás: különböző kifutó/ színpadi pózolás /koreográfiák

– fotópózolás/kamera előtti pózolás/ kamera előtti viselkedés, mimika és mozgás
– divat- és stílus tanácsadás, megjelenés, öltözködés

– Saját Image kialakítása stylist segítségével
– színészet alapjai, arc- és testjáték, gesztus, mimika
– modellszakma a gyakorlatban, casting ismeret

– gyermek önbizalom fejlesztése/növelése mellett, fokozottan ügyelünk arra, hogy a gyermek személyisége/ szerénysége ne változzon!
– modelletika, illem, etikett és protokoll a modellszakmában, viselkedéskultúra
– kommunikáció és beszédtechnika, szituációs gyakorlatok
– egészséges életmód, táplálkozás tanácsadás életmód tanácsadó segítségével

– haj, bőr és testápolás tanácsadás szakmai szakemberek segítségével
– portfólió készítés kötelező, legkisebb választható mini stúdió csomag bruttó 15.000 Ft.

A képzés kezdete és időtartama személyre szabottan történik, az időpont és a képzőhelyszínt közösen a szülővel kerül egyeztetésre. Az alap képzés 20.000 Ft-tól kezdődik.(Szükség esetén részletfizetés megoldható). Több gyermekes család esetén, további kedvezményeket biztosítunk.

A modellek elméleti és gyakorlati vizsgán vesznek részt. A gyakorlati vizsga műsoros divatbemutató keretében zajlik. Azon felül végzős kifutó modellek, fotózás, katalógusfotózás, reklámfilm, divatbemutató, modell és szépségverseny felkérésekben részesülhetnek.
Az ügynökségünk célja magabiztos gyermekmodellek nevelése/gondozása, pályafutásuk előre lépésének segítése, támogatása és szükség esetén menedzselése.

Tanitatás mellett helyet kap a szórakozás és a kikapcsolódás is. Meglévő modellképzések mellett, szabad hétvégeken vagy óvoda-iskola nyári szünet ideje alatt helyet kapnak a gyermekösszejövetelek, a nyári modell/fotómodell , kreatív divattervezői és filmtáborok is, ahol a kikapcsolódás, a vidámság, a jó kedv, a régi vagy új barátságok fonódásáról fognak szólni, barátságok, amelyek akár egy életre is szólhatnak. Család és gyermekbarát, lehetőleg legkedvezőbb pénztárcabarát belföldi és külföldi eseményeket tervezzük szervezni, ahol együtt 😊 egy nagy Kids Modell család lehetünk.

 A Kids Model Hungary Kft. tulajdonosa és casting direktora Lili Kovács, megrendelők és designerek ízlése alapján, a válogatások és a képzések felügyelve kiválaszthatja a legkiemelkedőbb modelleket, akik később nem csak az adott márka kifutóján/magazinján, hanem akár kampányában is szerepelhetnek.

Meglévő modellek/fotómodellek/kifutó modellek számára konkrét programok ,fellépési lehetőségek és újonnan jelentkező modell/fotómodell/kifutó modell jelöltek számára személyes castingok helyszínei és időpontjai:

-Zichy Stúdió-Budapest ,VI. Kerület ,Zichy Jenő utca 6.(időpont egyeztetés szükséges)

-Family Perfect Day Fesztivál ,Miskolc Egyetemi Körcsarnok/Miskolc Egyetem út 5. ,szombat 2018.június.09.

-Kids Family Days, Debrecen ,Élménypark/Olimpia fasor 23.,vasárnap 2018.június.17.

-További helyszínekről és időpontokról folyamatosan fogjuk tájékoztatni benneteket.

Kids Model Hungary Hírnevét ismerik világszerte. Több nevezetes designerekkel együtt dolgozunk és saját ruházati márka is a terveink közt szerepel. Modelljeink Európában, Ázsiában, több nemzetközi versenyek nyertesei és Amerikában Világbajnoki címet is megszereztünk.

Amennyiben még mindig úgy érzed hogy köztünk van a helyed, adj magadnak egy esélyt és jelentkezz hozzánk! Legyél te is Kids Model ! Szeretettel várunk!

Amennyiben több információra volna szükséged, hívj bátran! +36309689870

Kids Model Hungary csapata és Lili Kovács

 

ELŐSZÖR MAGYARORSZÁGON…HAMAROSAN

KIDS  FASHION WEEK HUNGARY 2018

Külföldi és magyar designerek gyermek ruházati kollekciók bemutatása

Szervezés alatt.

A  helyszín :Budapest

Az esemény időtartama/időpontja 2018.06.18.-2018.06.24.

-Designer ruhakollekció próbája  :2018.06.18./Hétfő

-Haj és smink próbák designer ruhákhoz igazítva:2018.06.19./Kedd

-Kifutói koreográfia betanítása és próbák :2018.06.20./Szerda

-Ismerkedés a külföldi modellek, kifutói koreográfia próba:2018.06.21./Csütörtök

-2018.06.22.Péntek ,9:00-12:00 óráig  show-ra előkészítés

                                      13:00-14:00 óráig ebédidő

                                      14:00-18:00 óráig fellépések

-2018.06.23.Szombat ,9:00-12:00 óráig  show-ra előkészítés

                                      13:00-14:00 óráig ebédidő

                                      14:00-18:00 óráig fellépések

-2018.06.24.Vasárnap,9:00-12:00 óráig  show-ra előkészítés

                                      13:00-14:00 óráig ebédidő

                                      14:00-18:00 óráig fellépések

Meglévő konkrét információk:

Magyarországon, 2018.júniusba megrendezésre kerülő nagyszabású Kids Fashion Week-en kizárólag akkreditált (casting direktor és designer által igazolt) 3-16 éves korig kifutó modellek vehetnek részt.

-A Kids Fashion Week-en akkreditált (casting direktor és designer által igazolt) kifutói modell részére egyszeri ingyenes fellépést biztosítunk //azaz költségmentesen egy designer ruha kollekció bemutatását biztosítjuk és fellépés közben róla készült professzionális 2-3 darab fotók, csoportkép designerrel és Kids Fashion Week 2018 Hungary display fotók.

További képeket (backstage, divatbemutató, stb.) és a divatshow-ról készült videóösszeállítás megrendelhető 10.000Ft-os áron.

-A Kids Fashion Week-en fellépő kifutói modell köteles részt venni az esemény előtti ruhapróbákon, kifutói fellépési próbákon. A pontos időpontokról, helyszínről időben személyesen fogunk tájékoztatni benneteket. A ruhapróbákon kifutó modellen kívül részt vehet egy kisérő is, itt a fotózás és a videó készítés megengedett. A fellépési próbák zártkörűen történnek, modelleken kívül csak az oktatók és a stáb lehet jelen. Nagyon indokolt esetben előfordulhatnak kivételek.

– A Kids Fashion Week-en fellépő kifutói modell professzionális hajfrizuráért, sminkért egyszeri 10.000 Ft fizetendő.

-A Kids Fashion Week-en fellépő kifutói modell egy kisérő részére ingyenes belépőjegyet biztosítunk.

-A Kids Fashion Week-en további belépőjegyek igényelhetőek 2500ft/darab áron.

-A Kids Model Fashion Week-en fellépő kifutói modell következő ruházattal ,lábbeli és kiegészítőkkel kell hogy rendelkezzen:

——igényes magyaros nemzeti ruházat

——egy kisméretű magyar zászló

——fehér t-shirt/póló (szükség esetén 3500ft-os áron Kids Model/Kids Fashion Week Hungary logóval ellátott pólót tudunk biztosítani)

——fekete rövidnadrág

——fehér/fekete tornacipő

——bézs színű balerina lakkcipő

——fehér színű balerina lakkcipő

——fekete színű balerina lakkcipő

——piros színű balerina lakkcipő

——egy kis méretű fehér/rózsaszín rózsacsokor

-A kifutómodellek kisérője és a meghívottjai esemény követelmény kódja: „elegáns megjelenés, rendezett külső és frizura”

 

Kids Fashion Week választható plusz opciók:

-Amennyiben a kifutói modell többszöri fellépésen szeretne részt venni, jelentkezéskor kérem jelezni, mivel a többszöri fellépések többlet költségekkel járhat. Bővebb információ telefonon vagy személyesen.

-Igény esetén 10.000ft-os áron, a kifutói modell kisérőjének is elkészítjük a frizuráját és a sminkét, professzionális hairstylistok, make-up szakemberek segítségével.

 

Az esemény szervezése, helyszíne és időpontja egyeztetés alatt….Tárgyalások befejezésével ,az összes részletes leírás folytatásként itt fogod megtalálni , illetve a lent említett Facebook oldalokon.

 

Legyél az Esemény Támogatója/Szponzorra!

Amennyiben szívesen támogatnád/szponzorálnád az eseményt kisebb nagyobb felajánlással, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot a lilikovacs@kidsmodelhungarykft.com mail címen vagy +36309689870 telefonszámon. Minden felajánlást szívesen fogadunk és cserében reklám illetve reklámfelületet biztosítunk számodra, céged számára.

Köszönjük : Lili Kovács és Kids Model Hungary csapata.

 

ADATKEZELÉSI ÉS HOZZÁJÁRULÓ NYILATKOZAT

Hozzájárulok ,nyilatkozok képmás és hangfelvétel készítéséhez és felhasználásához a 2013. évi V. törvény 2:48 paragrafus alapján ,az általam megrendelt fotók ,grafikák ,hangok és videofelvételek ,valamint ezek állóképei a Little Miss Hungary www.littlemisshungary.hu ,illetve kidsfashionweek.hu weboldalon, a Little Miss Hungary hivatalos Facebook -https:/www.facebook.com/littlemisshungaryhivatalos/, a Kids Model Hungary facebook – https://www.facebook.com/kidsmodelhungary/, a Kids & Youngs Fashion Week Hungary Facebook -https://www.facebook.com/kidsfashionweekhungary/oldalakon és az https://www.instagram.com/kidsmodel_topkids_youngmodels/oldalon , https://www.facebook.com/LiliKovacsHivatalos Facebook oldalon  nyilvánosságra kerüljenek, a készített fotók ,grafikák ,hangok és videofelvételek ,valamint ezek állóképei kapcsolatban  semmilyen igénnyel nem lépek fel.

 

Az adatok kezelője a Weboldalt üzemeltető: Kids Model Hungary Kft /Lili Kovács Benjáminné(továbbiakban „Adatkezelő”).
Székhelye: 1152 Budapest, Szentmihályi út.167-169.
adószám: 25479052-2-42
Képviseli: Lili Kovács Benjáminné
E-mail címe: lilikovacs@kidsmodelhungarykft.com
Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-135095/2017

 

 

 

Az Adatkezelő felelős a jelen Tájékoztató kialakításáért, a hatálya alá tartozó személyekkel történő maradéktalan betartatásáért, illetve az ellenőrzésért, a szükséges változtatások végrehajtásáért. Adatkezelő fenntartja a jogot, hogy a jövőben további adatfeldolgozókat vonjon be az adatkezelésbe, amelyről a jelen Tájékoztató módosításával tájékoztatja a Weboldalra látogatókat/jelentkezőket.

 

Az adatkezelés célja és időtartama 

Adatkezelő a Weboldalról elérhető kapcsolódó szolgáltatások igénybevételére használja fel az adatokat, így különösen a következő célokra: · a Kids Model Hungary Kft. – különösen a littlemisshungary.hu /kidsfashionweek.hu weboldal keretében nyújtott – szolgáltatásait népszerűsítő, egyéb eseményekre ,gyermek versenyre való jelentkezés /felhívások(modell castingok/fotózások) és a kapcsolattartáson alapul.

A Tájékoztató mindenkor hatályos változata a Weboldalon érhető el.

Adatkezelő a személyes adatokat az adatkezelés céljának fennállása alatt kezeli vagy amíg a Felhasználó nem kéri az adatai törlését, illetve nem vonja vissza a hozzájárulását.

A személyes adatok kezelésének jogalapja Az online üzenetküldési /jelentkezési felület használata során a vonatkozó mező kitöltésével a Felhasználók/Jelentkezők hozzájárulnak, hogy az Adatkezelő a személyes adataikat kezelje. A személyes adatok kezelése a látogató/jelentkező jelen tájékoztatás ismeretében adott önkéntes hozzájárulásán alapul.

Bizonyos esetekben a megadott adatok egy körének kezelését, tárolását, továbbítását jogszabályok teszik kötelezővé, amely tényről az Adatkezelő minden esetben külön értesíti az érintetteket. A jelentkezők kizárólag saját személyes adataikat adhatják meg a Weboldalon, 18. életévét be nem töltött személy esetén törvényes képviselő hozzájárulása szükséges. A Weboldalon történő adatmegadásra kizárólag 18. életévüket betöltött személyek jogosultak. Az Adatkezelőnek lehetősége van a jelentkezők adatai valódiságáról megbizonyosodni, hamis adatokkal való jelentkezés esetén az Adatkezelő magára nézve semmilyen felelősséget nem vállal.

A jelentkezők jogai a kezelt adataival kapcsolatban Adatkezelő a jelentkező kérésére tájékoztatást ad az általa kezelt személyes adatairól, azok forrásáról, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, az adatfeldolgozó nevéről, címéről és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről is. A tájékoztatás kérhető e-mailben lilikovacs@kidsmodelhungarykft.com e-mail címen és postai levél útján a következő postai címen: 1152 Budapest, Szentmihályi út.167-169. mindkét esetben a levelezési cím megadásával. Adatkezelő a kérelem beérkezésétől számított legkésőbb 30 (harminc) napon belül, írásban válaszol. Jelentkező jogosult a megadott adatai módosítását, helyesbítését kérni a lilikovacs@kidsmodelhungarykft.com e-mail címen vagy a következő postai címen: 1152 Budapest, Szentmihályi út.167-169.  mindkét esetben a levelezési cím megadásával. Adatkezelő a helyesbítést haladéktalanul elvégzi a nyilvántartásában, és ennek megtörténtéről írásban értesíti az érintettet. Jelentkező a fentieken kívül bármikor kérheti az adatai törlését vagy zárolását – részben vagy egészben –lilikovacs@kidsmodelhungarykft.com e-mail címén vagy postai úton a következő címen: 1152 Budapest, Szentmihályi út.167-169. ingyenesen, indoklás nélkül, a levelezési cím megadásával. Adatkezelő a törlési kérelem kézhezvételét követően haladéktalanul gondoskodik az adatkezelés megszüntetéséről, és törli a jelentkező a nyilvántartásából. Törlés helyett az Adatkezelő zárolja a személyes adatot, ha a Jelentkező ezt kéri, vagy ha a rendelkezésére álló információk alapján feltételezhető, hogy a törlés sértené a jelentkező jogos érdekeit. Az így zárolt személyes adat kizárólag addig kezelhető, ameddig fennáll az az adatkezelési cél, amely a személyes adat törlését kizárta. Amennyiben az Adatkezelő a Jelentkező helyesbítés, zárolás vagy törlés iránti kérelmét nem teljesíti, a kérelem kézhezvételét követő 30 napon belül írásban közli a helyesbítés, zárolás vagy törlés iránti kérelem elutasításának ténybeli és jogi indokait. A helyesbítés, zárolás vagy törlés iránti kérelem elutasítása esetén az Adatkezelő tájékoztatja a Felhasználót a bírósági jogorvoslat, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz történő fordulás lehetőségéről.

  • Jelen Adatkezelési és Hozzájáruló Nyilatkozat 2017.december 10. napjától érvényes.